Annonsera

Regler för annonsering

Huvudregel: Skogsannons är endast till för fastigheter med Typkod 100-199.

Skogsannons.se är endast en annonsplats och arbetar inte som mäklare i samband med fastighetsförvärv alternativt fastighetsförsäljning.

Ägare och köpare av fastigheter svarar själv för beslut rörande prissättning, innehåll i annonsmanus samt upprättande av avtal och genomförande av transaktion i samband med försäljning alternativt inköp av skogs- eller lantbruksfastighet.

Privatannons: För privatperson som önskar annonsera på skogsannons gäller att privatpersonen i fråga innehar rätt att ingå avtal, enligt konsumentverkets regler.

Företagsannons: Företag äger rätt att annonsera fastigheter med typkod 100-199, efter särskild kreditprövning. Företag äger också rätt att köpa annonsplats på skogsannons hemsida efter särskild förhandling och för annonsen särskilt upprättat avtal.

Marknadsföring: Det är endast tillåtet att annonsera fastighetsobjekt till försäljning alternativt önskas köpa.

Tjänster: För företag som önskar köpa annonsplats avseende marknadsföring av tjänster, gäller att företaget/tjänsten följer gällande lagar och föreskrifter som finns i Sverige för respektive bransch.

Begränsningar: Annonsen måste beskriva objektet. Inga länkningar tilläts i respektive annons. Endast annonser med skandinaviskt eller engelskt språk godkänns.


Generella villkor

Ansvar: Annonsören är personligen ansvarig för sin annons. Skogsannons ansvarar inte för det utannonserande objektet/tjänsten. Skogsannons är endast en marknadsplats för objekt och fungerar inte som mäklare av fastigheter.

Upphovsrätt: Alla rättigheter till annonstext och bilder som publiceras på hemsida överlåts till Q56 Skog AB.

Ersättning: Vid tekniska fel eller handhavande ersätts högst annonskostnaden. Skogsannons.se svarar inte för skada som beror på uteblivna annonssvar eller oförsålt objekt.


Priser

Privatpersoner: Varje annons kostar 1500 kr exkl moms. Annonsen godkänns av annonsör tillsammans med skogsannons.se och betalas i förskott. Annonstiden är maximalt 3 månader.

Annonsmanus: För upprättande av annonsmanus debiteras faktisk kostnad alternativt förutbestämt fast pris enligt kontrakt.

Företagskund: Offert lämnas efter behov och önskemål. Kreditid efter särskild kreditprövning.


Kontakt

Q56 Skog AB

Tullkammaregatan 2

791 31 Falun

Telefon: 023-26090

Biltelefon: 070-524 07 07

Mail: annons@skogsannons.se


Q56    Harmsarvsvägen 3A,    790 20    Grycksbo    Tel: 023-260 90    E-post: q56@q56.se